Verschillende vakantieparken op de Veluwe

Verschillende vakantieparken op de Veluwe

Ben je van plan om een vakantie te boeken, zodat je even tot rust kunt komen? Dan is een vakantie op de Veluwe een goed idee! Als je op vakantie bent in een vakantiepark op de Veluwe, kun je namelijk van alles doen waardoor je tot rust komt: wandelingen maken, herten spotten, Arnhem bezoeken en activiteiten doen binnen het vakantiepark. Een leuk veluwe vakantiepark is makkelijk te vinden. In dit blog noem ik een aantal leuke vakantieparken die je kunt vinden op de Veluwe en die erg geschikt zijn voor (jonge) koppels en gezinnen.  

Recreatiepark Beekbergen

Bij Recreatiepark Beekbergen kun je heerlijk tot rust komen. Op het vakantiepark staan mooie chalets van 4 tot 6 personen. Ook vind je er een restaurant met een voormalige sterrenchef, een terras, verwarmd buitenzwembad en verschillende sportvelden waar je kinderen ook kunnen spelen. Naast al deze faciliteiten, kun je ook heel mooi wandelen in de omliggende natuur. Bij de receptie kun je wandelroutes krijgen en je kunt ook fietsen huren als je liever een fietstochtje maakt. Een uitstekend recreatiepark voor mensen die even een tijdje weg willen of gezinnen met jonge kinderen.

Landal Heihaas

Bij vakantiepark Landal Heihaas kun je logeren in een mooie bungalow. De bungalows zijn geschikt voor groepen van 4 tot 8 personen. Dit park is extra leuk voor families die veel activiteiten willen doen. Er is namelijk een zwembad, kabelbaan, dierenwijde, speeltuin en een entertainmentprogramma. Ook kun je er verschillende sportactiviteiten doen, zoals tafeltennis, bowlen, boogschieten, trampolinespringen, basketbal, minigolf en jeu-de-boules. Dit vakantiepark heeft een hele fijne omgeving. Je kunt bijvoorbeeld vlakbij wandelen in de Veluwse bossen, zonnen en surfen in het strand Nulde én een dagje naar het Dolfinarium in Harderwijk. Het vakantiepark is geschikt voor families die veel activiteiten willen doen en een vakantiepark zoeken met veel activiteiten.

Landal Heideheuvel

Ook een mooi vakantiepark: Landal Heideheuvel. Dit vakantiepark is iets rustiger en bevindt zich in een beboste omgeving. Er zijn bungalows beschikbaar van 2 tot 8 personen. Ook zijn er verschillende faciliteiten, zoals het populaire binnenzwembad, een multifunctioneel sportveld en diverse speel- en sportvelden. Voor de sportieve mensen zijn er ook een aantal activiteiten te doen, zoals: tennissen, mountainbiken, bolderen en nog veel meer. De brasserie van het vakantiepark is erg populair, vanwege de stijlvolle inrichting, de open haard en het gebruik van verse en biologische producten. Hier kun je heerlijk eten en voor een patatje of pizza kun je ook naar de snackbar.  

Alles over schuttingen

Alles over schuttingen

Na heel wat blogs over haarproducten, kan er wel een verandering gebruikt worden. Die verandering wordt gegeven in al het informatie dat iemand maar nodig kan hebben over schuttingen, ook wel tuinschermen genoemd.

Er is weinig lekkerder dan in een zonnetje in de tuin zitten. Hierbij kan wel wat privacy gebruikt worden. Er kan een muur neer worden gezet, maar dit lijkt soms een beetje op een gevangenis, wat je natuurlijk niet wil hebben in de tuin. De oplossing: een mooie schutting. Het vinden van een goede schutting gaat verder dan uitzoeken welk hout de mooiste kleur heeft. Waar moet je wel op letten? Hier staat het!

Het materiaal

Het is misschien niet alles, maar het beste materiaal vinden voor een schutting is toch wel belangrijk. Dit beïnvloedt de look van de tuin, maar het bepaalt daarnaast hoe duur een schutting wordt en hoe lang het mee kan gaan. Een groot deel van de tuinschermen zijn gemaakt van hout. Dit komt omdat hout goed kan tegen verschillende weersomstandigheden, duurzaam te verkrijgen is en niet al te veel kost. Natuurlijk ziet hout er in veel tuinen goed uit. Hout heeft daarnaast het voordeel van verschillende kleuren bezitten. Er is niet één kleur hout, het reikt van lichte kleuren tot zwart helemaal tot zwart. Er zit dus voor iedereen wat bij. Verschillend soorten hout hebben wel verschillende soorten eigenschappen. Sommige hout kan namelijk toch net iets beter tegen dingen zoals langdurig natte grond dan anderen.

Heb je het niet zo met hout of past het niet mooi in de tuin? Dan kan er gekozen worden voor schuttingen gemaakt van composiet. Deze zijn gemaakt van een combinatie van kunststofvezel en houtvezel. Dat zorgt voor een natuurlijke uitstraling, wat samengaat met makkelijke onderhoud. Het materiaal behandelen met beits of olie en hier en daar schoonmaken is genoeg om het jaren mee te laten gaan.

De privacy

Wat de privacy van tuinschermen beïnvloedt, zijn de hoeveelheid planken die het scherm opbouwt. De planken worden ook wel ‘lamellen’ genoemd. Hoe meer lamellen een schutting heeft, hoe minder doorkijk er is. Wil je dus absolute privacy? Dan kan er het best gekozen worden voor zoveel mogelijk planken. Een standaard tuinscherm is 180 cm breed. Deze breedte is onderverdeeld in vijftien, zeventien, negentien of 21 planken. Dit zijn de standaard hoeveelheden van planken waarin schuttingen geleverd worden. Tuinschermen van 21 lamellen (negentien planken en twee dwarsliggers) geven het meeste privacy en bezitten over het algemeen een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit. Bij tuinschermen met 21 planken en twee dwarsliggers is er sprake van totale privacy. Het maakt niet uit hoe dicht iemand op de schutting staat, er kan met geen mogelijkheid doorheen gekeken worden.

Zoek je nog een leuke tuinscherm voor een goede prijs? Bij Hillhout tuinhout kan je vinden wat je zoekt.

Jouw haar ook weer laten glanzen met de steampod?

Jouw haar ook weer laten glanzen met de steampod?

Wanneer je de titel van dit artikel leest denk je misschien: ”heb je weer zo’n artikel”. Echter denk ik dat ik in tegenstelling tot veel van de andere girlsblogs wel degelijk iets heb toe te voegen. Vandaag wil ik het namelijk met je hebben over de steampod. Met een steampod kun je namelijk in een handomdraai ervoor zorgen dat jouw haar super glanzend is. Dit is toch de droom van iedereen? Het probleem van deze droom is dat er veel verschillende manieren zijn om een steampod te kopen. In dit artikel maak ik je daarom wegwijs in het woud van verschillende manieren om dit prachtige apparaat aan te kopen. Lees dus snel verder en je weet al snel een stuk meer?

 

Wat is er belangrijk bij het kopen van een steampod?

Wanneer je een steampod gaat kopen is het belangrijk dat je rekening kan houden met een aantal belangrijke zaken. Om te beginnen is het bijvoorbeeld van belang dat je een goede oriëntatie ronde houdt. Hiermee bedoel ik dat je stapsgewijs aan het werk gaat met het bekijken van de opties die mogelijk zijn als je kijkt naar een steampod kopen. Om te beginnen zijn er twee keuzes die je moet maken. Deze keuzes gelden met het kopen van vrijwel alles. De keuze is dat je de afweging moet maken tussen online en offline kopen van de steampod. Het grote voordeel dat bij online gepaard gaat is dat je een enorm assortiment tot je beschikking hebt. Het grote voordeel daarentegen van offline is dat je een veel rijkere ervaring van het product kan opdoen. Het voordeel van deze rijkere ervaring is dat je met bepaalde producten een veel betere evaluatie kan doen. Het nadeel van deze benadering is echter dat je te maken hebt met een beperking in het assortiment. Je kan namelijk in de winkel bij lange na niet zoveel artikelen vergelijken als via internet. De kwantiteit van artikelen die kan vinden via internet is misschien ook wel meteen het grootste nadeel van het internet. Er is zoveel overdaad dat je door de bomen het bos misschien niet meer ziet. Kies dus goed tussen deze afwegingen en overweeg zelfs om deze twee manieren te combineren.

 

Waar koop ik er een?

De beste plek waar je een steampod kan kopen is wat mij betreft via internet. Dit komt door de grote keuze. Echter, als je nooit eerder een steampod hebt gekocht is het misschien aan te raden om eerst even langs een winkel te vliegen.

Haarverzorging na de vakantie

Haarverzorging na de vakantie

 

In de koude kerstvakantie zoeken veel Nederlanders warmere gebieden op om de winter door te brengen. Hartstikke lekker natuurlijk, maar je haar kan het iets minder leuk vinden. Door de zon kan je haar wat droger en stroever aanvoelen. Het is daarom zaak om je haar goed te verzorgen als je terug bent van je welverdiende vakantie. Shampoo en conditioner alleen zijn vaak niet genoeg, maar een haarserum draagt enorm bij aan de verzorging van je haar na zo’n zonvakantie.

Hoe werkt een haarserum?

Haarserum kan gezien worden als een soort van beschermend laagje, waardoor je haar wordt beschermd tegen bijvoorbeeld fel zonlicht. Daarnaast is het een goed middel om je haar te beschermen tegen hitte van bijvoorbeeld een föhn, krultang of stijltang. Verder bevat het siliconen, waardoor je haar lekker makkelijk door te kammen is en je geen last krijgt van gespleten puntjes. Het is daarnaast een perfect middel tegen pluizig haar en het geeft een mooie glans.

Hoe breng je de serum aan?

Serum moet altijd aangebracht worden op nat haar. Het is het beste om eerst je haren te wassen met shampoo en conditioner, en daarna de serum aan te brengen. Zorg ervoor dat je echt maar 1 of 2 druppels gebruikt, anders wordt je haar al snel weer heel vet. Het handigste is om de serum op je handen te wrijven en het daarna in de wortels van je haar te masseren. Na het aanbrengen kun je gewoon overgaan op je dagelijkse huidverzorgingsroutine.

Verschil met een olie

Zoals eerder genoemd, werkt een haarserum als een beschermlaagje en biedt het je haar bescherming tegen invloeden van buitenaf zoals UV-stralingen of de hitte van je stijltang. Een olie werkt anders. Haarolie voedt je haar juist van binnenuit omdat het dieper je haar intrekt.

Op Haarcentrum.nl is een ruim aanbod van verschillende serums te vinden. Zo is er altijd een goede optie voor jouw haar!

Collistar: total beauty

Collistar: total beauty

Vandaag bespreek ik weer één van mijn favoriete beauty merken. Deze week is dat het welbekende Italiaanse ‘total beauty’-merk: Collistar. Ik gebruik al jaren gezichts- en make-up producten van dit exclusieve merk. In deze blog lees je hier meer over.

collistar

collistar

Elegante Collistar make-up

Je kent het merk Collistar hoogstwaarschijnlijk van haar huidverzorgende producten. Zowel voor het gezicht als het gehele lichaam heeft dit merk inderdaad veel verschillende productlijnen. Echter, ook voor elegante make-up van de hoogste kwaliteit zit je goed met Collistar. Ik houd van de luxueuze verpakkingen en de heerlijk ruikende producten. Zoals je weet: gold is a girl’s best friend en ook op dat gebied stelt Collistar niet teleur. De meeste make-up artikelen van dit merk komen in de mooiste goudkleurige verpakkingen.

Ter aanvulling op mijn skin care routine gebruik ik elke ochtend eerst de make-up primer van Collistar. Hierna is het tijd om de perfecte concealer en foundation aan te brengen voor een egale teint. Ik gebruik daarvoor de camouflage concealer, omdat deze de perfecte dekking biedt voor mijn wallen. Daarna breng ik de Collistar long lasting matte foundation aan over mijn gehele gezicht. Deze stappen doorloop ik bijna elke ochtend. Alleen in het weekend ga ik voor een iets lichtere dekking. Dan kies ik vaak voor een snelle poeder foundation. Wat ik zo fijn vind aan de gezichtsmake-up van Collistar is de perfecte dekking. Hierdoor zie je geen enkele oneffenheid meer. Daarnaast bevatten de producten SPF. Zo ben je altijd beschermd tegen zonlicht. Veel meiden vergeten namelijk wel eens hoe belangrijk het is om je huid tegen deze stralen te beschermen. Ook als het geen zomer is. Een ander voordeel van Collistar foundations is dat deze niet alleen long lasting zijn, maar ook de strengste dermatologische testen hebben doorlopen. Zo heb je zelfs na een lange dag werken met een full face of make-up nog steeds een mooie huid.

Een ander Collistar product in mijn make-up bag is de compleet goudkleurig duo lipstick. Deze lipstick is erg bijzonder, omdat hij een ombre effect op je lippen creëert. Deze lippenstift is in diverse kleurencombinaties verkrijgbaar. Ik heb zelf de rode ‘divine’ en zachtroze ‘sensitive’. De hardroze ‘eccentric’ staat nog op mijn verlanglijstje!

Collistar online bestellen

Mijn Collistar producten bestel ik altijd lekker vanuit mijn bed. Ik heb namelijk de perfecte webshop gevonden om mijn lievelingsmake-up te kopen. Bij de Drogist.nl vind je meer dan 500 artikelen van dit merk. Je vraagt je wellicht af: ‘Waarom deze webshop?’. Ik koop Collistar uitsluitend bij deze online drogist, omdat het ten eerste erg gemakkelijk is. Daarnaast heeft de webshop altijd goede aanbiedingen en acties met Collistar producten lopen. Zo heb je je bestelling niet alleen de volgende werkdag al in huis, maar bespaar je ook nog eens veel geld! De perfecte combinatie lijkt me.

Waarom ik koos voor een dubbele wastafel in mijn badkamer

Waarom ik koos voor een dubbele wastafel in mijn badkamer
Met de verbouwing van de badkamer kwam ik in de luxe positie om te kiezen voor een dubbele wastafel of niet. De badkamer was groot genoeg, alleen de wc moest dan wel verplaatst worden naar de andere kant. Eerst vond ik het een heel gedoe, want wanneer zou dan mijn badkamer klaar zijn en hoe zat het met de afvoer van de kranen en de wc? Ik had nog even de tijd om na te denken en dat was maar goed ook. Naarmate de tijd vorderde namen mijn twijfels af. Ik heb mijn dubbele wastafel nu al anderhalf jaar en heb er zoveel plezier van! Als je de ruimte en het budget hebt zou ik het je dan ook aanraden.

Een enorme keus aan dubbele wastafels

Ik wist niet dat er zoveel keus aan modellen was. In diverse materialen zijn dubbele wastafels te verkrijgen. In alle soorten en maten. De een nog mooier dan de ander. Glazenwastafels, natuurstenenwastafels, bamboewastafels, houten wastafels, kunststofwastafels, marmeren, RVS en wastafels van gezoet basalt! Er hing natuurlijk ook een prijskaartje aan die dubbele wastafel. Gelukkig was mijn gezin mee en die konden mij flink afremmen.

Een dubbele wastafel is nog geen waskom

We besloten om voor een wastafel te gaan, nadat we ook de keuze hadden om voor een dubbele waskom te gaan. Ik en met mij velen schat ik, wist niet eens dat daar verschil in zat. Het eerste wat ik dacht was ‘wat is goedkoper?’ Het verschil zit hem eigenlijk alleen maar in de tafel en de kom. Een wastafel zorgt voor een ruimtelijk effect in de badkamer, omdat er geen meubel onder hoeft te zitten. Je plaatst een dubbele wastafel aan de wand. Een waskom hoort op een badkamermeubel. Beiden prachtige opties en het zag er in de showroom fantastisch mooi uit. Moeilijk te kiezen, want ze zitten beiden in dezelfde prijscategorie. Het hangt echt van je persoonlijke voorkeur af.

Twee wastafels naast elkaar kent alleen maar voordelen

In een groot gezin als die van mij is het heerlijk om geen wachtrijen meer te hebben met tanden poetsen. Geen ruzie en gehaast meer. Nog meer voordelen op een rij:

  • Romantisch samen in de badkamer zijn met je lief
  • Nooit meer wachtrijen
  • Laten zien aan je kind hoe je moet poetsen, door hem jou na te laten doen
  • Geen spuw op je handen als je samen in een wasbak spuwt
  • Ziet er super strak uit
  • Geeft je badkamer die extra uitstraling
  • Ziet er luxueus uit en geeft meerwaarde aan je woning

Ik zeg ook eerlijk aan iedereen dat ik niet meer zonder dubbele wastafel kan. Je went er snel aan, net als de rest van het gezin.

Yinger’s gellak: twee weken lang plezier van perfecte nagels!

Yinger’s gellak: twee weken lang plezier van perfecte nagels!

De meeste vrouwen houden van nagellak, hier kunnen we toch wel duidelijk over zijn. Nu is het alleen zo dat nagellak in de meeste gevallen ontzettend duur is, in de winkel betaal je dan ook echt een vermogen voor een klein potje. Yinger heeft hier verandering in willen brengen, bij deze winkel ben je namelijk aan het juiste adres voor uitstekende gellak voor een mooie prijs. Deze gellak is een stuk duurzamer dan gewone nagellak, omdat je er ruim 2 weken lang plezier van hebt. Laten we eens kijken wat de voordelen van de site zijn en naar de manier hoe alles nu eigenlijk in zijn werk gaat.

De gellak van Yinger

Als we kijken naar de nagellak van Yinger dan zien we dat deze van uitstekende kwaliteit is, het is dan ook echt de lak die je zomaar in de salon zou tegen kunnen komen. Deze lak is veel makkelijker aan te brengen dan de andere soorten lak die je in de winkel kunt kopen. Als je dan ook sneller klaar wilt zijn met het lakken van je nagels dan is dit de soort die je moet hebben. Voor je het weet is heel die schoonheidssalon overbodig geworden, met deze lak kan je gewoon thuis hetzelfde effect bereiken.

Door deze nagellak zal je ruim 2 weken vooruit kunnen, de potjes zijn namelijk vrij groot in tegenstelling tot bijvoorbeeld de potjes van de HEMA. Hierdoor heb je nooit meer het probleem van een te klein potje, scheelt weer een paar ritjes naar de stad voor het kopen van nieuwe. Ze worden gewoon bij je geleverd aan de deur, de verzendkosten zijn ook nog niet eens zo hoog. Ideaal als je lekker thuis wilt bestellen zonder problemen.

Bestellen vanaf de bank

Bij Yinger is het mogelijk om heel snel een bepaald setje te kopen, dit kan via hun eenvoudige website. Op de site kan je ook gelijk een keuze maken uit de kleur, dit is tenslotte wel zo belangrijk. Gelukkig is er genoeg keuze, voor iedere vrouw zal er dan ook wel een potje te vinden zijn die helemaal aansluit bij wat je in gedachten had. Yinger gellak is dan ook echt van de beste kwaliteit. De kleuren zijn allemaal wel weer bijzonder en speciaal. Gellak van Yinger blijf ook nog eens voor twee weken zitten, zo heb je er lang plezier van wanneer je het op hebt gelakt. Als je niet tevreden bent met de lak dan kan je altijd vragen of je jouw geld terug kan krijgen, hier zijn ze echt niet zo moeilijk mee. Voor iedere vrouw is dit de meest makkelijke manier om voor een lage prijs aan de best mogelijke lak te komen. Het is ontzettend leuk om te doen, en door de kleuren en het grote aanbod van Yinger is er genoeg om nog te ontdekken.

Nikkie mode: what a girl likes

Nikkie mode: what a girl likes

Ik hou ontzettend van mode, dat weten jullie inmiddels misschien wel. Het liefst shop ik de hele dag door en probeer ik elke dag een nieuw merk uit. Laatst leerde ik via een vriendin een merk kennen waar ik super tevreden over ben en wat ik graag deel met jullie, namelijk het modemerk Nikkie. Lees in deze blog alles over de mode van Nikkie en mijn favoriete items!

De vrouw achter modemerk Nikkie

Het modemerk Nikkie is opgericht door beroemde TMF vj ster Nikkie Plessen. Zij lanceerde het modemerk in 2011 en werkt sindsdien keihard om haar merk aan de top te krijgen. En dat lukt haar aardig. De mode items zijn prachtig ontworpen en van hoge kwaliteit. Mode van Nikkie verschilt van couture items, tot betaalbare fashion items voor elke vrouw. Nikkie heeft het allemaal. Haar collectie is in ontzettend veel winkels in Nederland verkrijgbaar, zowel in de winkelstraten als in grote online warenhuizen. Sinds 2017 is supermodel Kate Moss officieel het gezicht van Nikkie en is de collectie ook wereldwijd te verkrijgen. Wat een succes in zo’n korte tijd!

Favoriete items

Sinds ik het modemerk leerde kennen kijk ik bijna elke week of er al nieuwe items zijn verschenen, ik ben helemaal gek op Nikkie! Het is elke keer lastig in te houden, ik kan er geen genoeg van krijgen! Mijn favoriete Nikkie item is moeilijk uitkiezen, ik vind ze allemaal even leuk! Maar als ik dan toch echt moet kiezen heb ik wel een paar favoriete items. De eerste op mijn lijst zijn de zwarte leren laarsjes van Nikkie, ze zijn superstoer en staan daarom heel goed bij zowel een spijkerbroek als bij een jurkje en/of rokje. De boots zijn afgewerkt met gouden details wat het geheel een luxe uiterlijk geeft. Mijn tweede favoriete item is mijn pantalon met ruitjes, uit de voorjaarscollectie van Nikkie. Deze broek is een tikje gewaagd en niet veel voorkomend, wat hem extra leuk maakt. Ondanks het opvallende design is de pantalon leuk te combineren met veel verschillende kledingstukken. Last but not least is mijn favoriet een geknoopt rood rokje met meerdere lagen. Soms trek je een kledingstuk aan en weet je meteen: dit past supergoed bij me, dat had ik meteen met deze rok! Hij kan zowel casual gedragen worden als bij een chique diner of feestje.

 

Ben jij al bekend met Nikkie? Zo niet, check zo snel mogelijk haar kleding en ga helemaal los met shoppen!

Winterjas shoppen: welke stijl kies jij?

Winterjas shoppen: welke stijl kies jij?

Een winterjas moet allereerst lekker warm zijn, laten we dat vooropstellen. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat je er daarom niet stijlvol bij kan lopen. Er zijn zoveel verschillende jassen en stijlen waar je voor kunt kiezen, het is nu dus alleen de vraag: welke winterjas past nou bij jou? Denk dan bijvoorbeeld aan de vorm van het lichaam en jouw persoonlijke stijl. Deze twee dingen zijn van essentieel belang als je opzoek gaat naar de perfecte winterjas.

Wat pas bij jouw lichaam?

In een winterjas heb je al snel het idee dat je een stuk dikker oogt. Logisch natuurlijk, want de jas op zich is al een stuk dikker om je lekker warm te houden. Daardoor is het goed om te weten welke pasvorm het beste bij jou zou staan. Heb je bijvoorbeeld wat rondingen, ga dan niet voor een hele korte jas. Hierdoor accentueer je alleen maar de punten die je eigenlijk zou willen verbergen. Kies voor een lang model met bijvoorbeeld een ceintuur om de middel. Zo krijg je de taille weer terug. Dit geldt ook bij hele slanke dames. De ceintuur om de middel zorgt ervoor dat je jouw vrouwelijke vormen accentueert. Maar welke jas pas nu echt goed bij jouw figuur?
• Zandloper: Kies voor een jas die de lichaamsvormen accentueert. Dit kan met een trenchcoat met een ceintuur bijvoorbeeld.
• Appel: Zorg dat er een aandachtspunt op de schouders is. Zo lijkt het lichaam wat rechter. Qua lengte kan je het beste kiezen voor een jas die op de bovenbenen valt.
• Peer: Door de nadruk op de schouder en taille te leggen zorg je ervoor dat de brede heupen in proportie zijn.
• Recht: Kies voor een kort model die ook nog eens de taille mooi uit doet komen.
• Kleine borsten: Leg de nadruk op de borsten, zorg juist daar voor een druk aanzicht. Dit kan door bijvoorbeeld een brede kraag te dragen, maar ook door een winterjas te nemen waar een rij dubbele knopen op zit.
• Grote borsten: Vermijd drukke details op de bovenkant van de jas. Ga voor een rustige kraag.
• Lang: Kies voor een jas die tot maximaal half op de bovenbenen valt. Anders lijk je alleen maar nog langer.
• Kort: Ga voor een model dat op de knieën valt. Hierdoor creëer je opties meer lengte.

Persoonlijke smaak

Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat jij je lekker voelt in jouw winterjas. Een jas kan nog zou mooie bij je lichaam passen, als het helemaal niet jou stijl is dan zal je hem ook niet met plezier dragen. Pas er gewoon een aantal aan en je zult vanzelf zien dat je een mooie winterjas zult vinden die bij jou sportieve, klassieke of juist opvallende stijl zal passen.

Ik wil enkellaarsjes!

Ik wil enkellaarsjes!

Iedere vrouw heeft vast sneakers, high heels, en laarzen in haar kast staan. Waarom ook niet? Hoe meer schoenen, hoe meer outfitkeuzes. Ga je sportief? Ga je comfortabel? Ga je classy, of vrouwelijk?
Waarom niet allemaal tegelijk, met enkellaarsjes!
Enkellaarsjes zijn een must voor elke vrouw. Enkellaarsjes zijn simpel, comfortabel, en veelzijdig. Zo kun je makkelijk een presentatie op kantoor geven, in enkellaarsjes shoppen, en je ziet er altijd vrouwelijk uit.

Een vrouwelijk figuur!

De hak van een enkellaarsje zorgt voor een lichte arch in je voetboog, waardoor je hiel wat omhoog gelicht wordt. Hierdoor lijken je benen langer, en accentueert het je figuur. Als je een drukke baan hebt en geen zin om de hele dag op high heels rond te lopen, maar er wordt wel van je verwacht er representatief uit te zien; dan zijn deze kleine laarsjes jouw uitkomst.
Vind je sneakers te sportief, of heb je simpelweg geen tijd om andere schoenen aan te trekken? Dan zijn enkellaarsjes met een lage hak jouw oplossing. Deze laarsjes passen bij iedere formele en informele situatie, en zijn daarom een uitkomst in jouw schoenenkast.
Enkellaarsjes passen onder jeans, pantalons, rokjes en jurken, en ze komen in verschillende uitvoeringen. De gemiddelde enkellaars is leer, tot de enkel uiteraard, en heeft een lage tot gemiddelde blokhak. Ze zijn de perfecte combinatie tussen casual en formeel.

Uitvoeringen

Enkellaarsjes zijn niet altijd met een hak. Als je zelf van wat stoerder houdt, of je wilt gewoon af en toe afwisselen, zijn er ook boots die je hele look veranderen. Een stoere, zwart leren boot met studs, ritsjes of veters maakt iedere outfit af. Draag ze onder een jurkje, draag ze tijdens een boswandeling, draag ze tijdens het uitgaan. Enkellaarsjes zijn handig, comfortabel en stijlvol. Ook bruin lederen of suede laarsjes zie je vaak op straat. Als je studs en ritsjes te druk vind, kan je gaan voor de simpele instapper. Zo oogt je outfit rustig, en elegant. Hou je van uitbundig, neem een enkellaars met glitters, studs of gekleurde veters. Met een uitbundige of opvallende enkellaars kun je een degelijk ogende outfit opfleuren. Denk aan een tanktop met een spijkerbroek; doe er een paar zwart glimmende enkellaarsjes met een blokhak onder, en je ziet eruit alsof je net je kantoor uitloopt. Blazertje erboven en gáán!

Schaf ze nu aan!

Twijfel je nog steeds, let dan om je heen eens op hoe veel enkellaarsjes je ziet. Of je nou stoer of vrouwelijk bent, met een goed paar enkellaarsjes kun je overal tegenaan!