Collistar: total beauty

Vandaag bespreek ik weer één van mijn favoriete beauty merken. Deze week is dat het welbekende Italiaanse ‘total beauty’-merk: Collistar. Ik gebruik al jaren gezichts- en make-up producten van dit exclusieve merk. In deze blog lees je hier meer over.

collistar

collistar

Elegante Collistar make-up

Je kent het merk Collistar hoogstwaarschijnlijk van haar huidverzorgende producten. Zowel voor het gezicht als het gehele lichaam heeft dit merk inderdaad veel verschillende productlijnen. Echter, ook voor elegante make-up van de hoogste kwaliteit zit je goed met Collistar. Ik houd van de luxueuze verpakkingen en de heerlijk ruikende producten. Zoals je weet: gold is a girl’s best friend en ook op dat gebied stelt Collistar niet teleur. De meeste make-up artikelen van dit merk komen in de mooiste goudkleurige verpakkingen.

Ter aanvulling op mijn skin care routine gebruik ik elke ochtend eerst de make-up primer van Collistar. Hierna is het tijd om de perfecte concealer en foundation aan te brengen voor een egale teint. Ik gebruik daarvoor de camouflage concealer, omdat deze de perfecte dekking biedt voor mijn wallen. Daarna breng ik de Collistar long lasting matte foundation aan over mijn gehele gezicht. Deze stappen doorloop ik bijna elke ochtend. Alleen in het weekend ga ik voor een iets lichtere dekking. Dan kies ik vaak voor een snelle poeder foundation. Wat ik zo fijn vind aan de gezichtsmake-up van Collistar is de perfecte dekking. Hierdoor zie je geen enkele oneffenheid meer. Daarnaast bevatten de producten SPF. Zo ben je altijd beschermd tegen zonlicht. Veel meiden vergeten namelijk wel eens hoe belangrijk het is om je huid tegen deze stralen te beschermen. Ook als het geen zomer is. Een ander voordeel van Collistar foundations is dat deze niet alleen long lasting zijn, maar ook de strengste dermatologische testen hebben doorlopen. Zo heb je zelfs na een lange dag werken met een full face of make-up nog steeds een mooie huid.

Een ander Collistar product in mijn make-up bag is de compleet goudkleurig duo lipstick. Deze lipstick is erg bijzonder, omdat hij een ombre effect op je lippen creëert. Deze lippenstift is in diverse kleurencombinaties verkrijgbaar. Ik heb zelf de rode ‘divine’ en zachtroze ‘sensitive’. De hardroze ‘eccentric’ staat nog op mijn verlanglijstje!

Collistar online bestellen

Mijn Collistar producten bestel ik altijd lekker vanuit mijn bed. Ik heb namelijk de perfecte webshop gevonden om mijn lievelingsmake-up te kopen. Bij de Drogist.nl vind je meer dan 500 artikelen van dit merk. Je vraagt je wellicht af: ‘Waarom deze webshop?’. Ik koop Collistar uitsluitend bij deze online drogist, omdat het ten eerste erg gemakkelijk is. Daarnaast heeft de webshop altijd goede aanbiedingen en acties met Collistar producten lopen. Zo heb je je bestelling niet alleen de volgende werkdag al in huis, maar bespaar je ook nog eens veel geld! De perfecte combinatie lijkt me.