Ik wil enkellaarsjes!

Iedere vrouw heeft vast sneakers, high heels, en laarzen in haar kast staan. Waarom ook niet? Hoe meer schoenen, hoe meer outfitkeuzes. Ga je sportief? Ga je comfortabel? Ga je classy, of vrouwelijk?
Waarom niet allemaal tegelijk, met enkellaarsjes!
Enkellaarsjes zijn een must voor elke vrouw. Enkellaarsjes zijn simpel, comfortabel, en veelzijdig. Zo kun je makkelijk een presentatie op kantoor geven, in enkellaarsjes shoppen, en je ziet er altijd vrouwelijk uit.

Een vrouwelijk figuur!

De hak van een enkellaarsje zorgt voor een lichte arch in je voetboog, waardoor je hiel wat omhoog gelicht wordt. Hierdoor lijken je benen langer, en accentueert het je figuur. Als je een drukke baan hebt en geen zin om de hele dag op high heels rond te lopen, maar er wordt wel van je verwacht er representatief uit te zien; dan zijn deze kleine laarsjes jouw uitkomst.
Vind je sneakers te sportief, of heb je simpelweg geen tijd om andere schoenen aan te trekken? Dan zijn enkellaarsjes met een lage hak jouw oplossing. Deze laarsjes passen bij iedere formele en informele situatie, en zijn daarom een uitkomst in jouw schoenenkast.
Enkellaarsjes passen onder jeans, pantalons, rokjes en jurken, en ze komen in verschillende uitvoeringen. De gemiddelde enkellaars is leer, tot de enkel uiteraard, en heeft een lage tot gemiddelde blokhak. Ze zijn de perfecte combinatie tussen casual en formeel.

Uitvoeringen

Enkellaarsjes zijn niet altijd met een hak. Als je zelf van wat stoerder houdt, of je wilt gewoon af en toe afwisselen, zijn er ook boots die je hele look veranderen. Een stoere, zwart leren boot met studs, ritsjes of veters maakt iedere outfit af. Draag ze onder een jurkje, draag ze tijdens een boswandeling, draag ze tijdens het uitgaan. Enkellaarsjes zijn handig, comfortabel en stijlvol. Ook bruin lederen of suede laarsjes zie je vaak op straat. Als je studs en ritsjes te druk vind, kan je gaan voor de simpele instapper. Zo oogt je outfit rustig, en elegant. Hou je van uitbundig, neem een enkellaars met glitters, studs of gekleurde veters. Met een uitbundige of opvallende enkellaars kun je een degelijk ogende outfit opfleuren. Denk aan een tanktop met een spijkerbroek; doe er een paar zwart glimmende enkellaarsjes met een blokhak onder, en je ziet eruit alsof je net je kantoor uitloopt. Blazertje erboven en gáán!

Schaf ze nu aan!

Twijfel je nog steeds, let dan om je heen eens op hoe veel enkellaarsjes je ziet. Of je nou stoer of vrouwelijk bent, met een goed paar enkellaarsjes kun je overal tegenaan!