Nikkie mode: what a girl likes

Ik hou ontzettend van mode, dat weten jullie inmiddels misschien wel. Het liefst shop ik de hele dag door en probeer ik elke dag een nieuw merk uit. Laatst leerde ik via een vriendin een merk kennen waar ik super tevreden over ben en wat ik graag deel met jullie, namelijk het modemerk Nikkie. Lees in deze blog alles over de mode van Nikkie en mijn favoriete items!

De vrouw achter modemerk Nikkie

Het modemerk Nikkie is opgericht door beroemde TMF vj ster Nikkie Plessen. Zij lanceerde het modemerk in 2011 en werkt sindsdien keihard om haar merk aan de top te krijgen. En dat lukt haar aardig. De mode items zijn prachtig ontworpen en van hoge kwaliteit. Mode van Nikkie verschilt van couture items, tot betaalbare fashion items voor elke vrouw. Nikkie heeft het allemaal. Haar collectie is in ontzettend veel winkels in Nederland verkrijgbaar, zowel in de winkelstraten als in grote online warenhuizen. Sinds 2017 is supermodel Kate Moss officieel het gezicht van Nikkie en is de collectie ook wereldwijd te verkrijgen. Wat een succes in zo’n korte tijd!

Favoriete items

Sinds ik het modemerk leerde kennen kijk ik bijna elke week of er al nieuwe items zijn verschenen, ik ben helemaal gek op Nikkie! Het is elke keer lastig in te houden, ik kan er geen genoeg van krijgen! Mijn favoriete Nikkie item is moeilijk uitkiezen, ik vind ze allemaal even leuk! Maar als ik dan toch echt moet kiezen heb ik wel een paar favoriete items. De eerste op mijn lijst zijn de zwarte leren laarsjes van Nikkie, ze zijn superstoer en staan daarom heel goed bij zowel een spijkerbroek als bij een jurkje en/of rokje. De boots zijn afgewerkt met gouden details wat het geheel een luxe uiterlijk geeft. Mijn tweede favoriete item is mijn pantalon met ruitjes, uit de voorjaarscollectie van Nikkie. Deze broek is een tikje gewaagd en niet veel voorkomend, wat hem extra leuk maakt. Ondanks het opvallende design is de pantalon leuk te combineren met veel verschillende kledingstukken. Last but not least is mijn favoriet een geknoopt rood rokje met meerdere lagen. Soms trek je een kledingstuk aan en weet je meteen: dit past supergoed bij me, dat had ik meteen met deze rok! Hij kan zowel casual gedragen worden als bij een chique diner of feestje.

 

Ben jij al bekend met Nikkie? Zo niet, check zo snel mogelijk haar kleding en ga helemaal los met shoppen!