Verschillende vakantieparken op de Veluwe

Ben je van plan om een vakantie te boeken, zodat je even tot rust kunt komen? Dan is een vakantie op de Veluwe een goed idee! Als je op vakantie bent in een vakantiepark op de Veluwe, kun je namelijk van alles doen waardoor je tot rust komt: wandelingen maken, herten spotten, Arnhem bezoeken en activiteiten doen binnen het vakantiepark. Een leuk veluwe vakantiepark is makkelijk te vinden. In dit blog noem ik een aantal leuke vakantieparken die je kunt vinden op de Veluwe en die erg geschikt zijn voor (jonge) koppels en gezinnen.  

Recreatiepark Beekbergen

Bij Recreatiepark Beekbergen kun je heerlijk tot rust komen. Op het vakantiepark staan mooie chalets van 4 tot 6 personen. Ook vind je er een restaurant met een voormalige sterrenchef, een terras, verwarmd buitenzwembad en verschillende sportvelden waar je kinderen ook kunnen spelen. Naast al deze faciliteiten, kun je ook heel mooi wandelen in de omliggende natuur. Bij de receptie kun je wandelroutes krijgen en je kunt ook fietsen huren als je liever een fietstochtje maakt. Een uitstekend recreatiepark voor mensen die even een tijdje weg willen of gezinnen met jonge kinderen.

Landal Heihaas

Bij vakantiepark Landal Heihaas kun je logeren in een mooie bungalow. De bungalows zijn geschikt voor groepen van 4 tot 8 personen. Dit park is extra leuk voor families die veel activiteiten willen doen. Er is namelijk een zwembad, kabelbaan, dierenwijde, speeltuin en een entertainmentprogramma. Ook kun je er verschillende sportactiviteiten doen, zoals tafeltennis, bowlen, boogschieten, trampolinespringen, basketbal, minigolf en jeu-de-boules. Dit vakantiepark heeft een hele fijne omgeving. Je kunt bijvoorbeeld vlakbij wandelen in de Veluwse bossen, zonnen en surfen in het strand Nulde én een dagje naar het Dolfinarium in Harderwijk. Het vakantiepark is geschikt voor families die veel activiteiten willen doen en een vakantiepark zoeken met veel activiteiten.

Landal Heideheuvel

Ook een mooi vakantiepark: Landal Heideheuvel. Dit vakantiepark is iets rustiger en bevindt zich in een beboste omgeving. Er zijn bungalows beschikbaar van 2 tot 8 personen. Ook zijn er verschillende faciliteiten, zoals het populaire binnenzwembad, een multifunctioneel sportveld en diverse speel- en sportvelden. Voor de sportieve mensen zijn er ook een aantal activiteiten te doen, zoals: tennissen, mountainbiken, bolderen en nog veel meer. De brasserie van het vakantiepark is erg populair, vanwege de stijlvolle inrichting, de open haard en het gebruik van verse en biologische producten. Hier kun je heerlijk eten en voor een patatje of pizza kun je ook naar de snackbar.