justagirlsweblog.nl

De bh zonder beugel is de uitvinding van de eeuw

bh zonder beugel

Heb jij al een bh zonder beugel? Alle vrouwen kennen dat ene moment wel. Dat moment dat je na een lange, drukke, stressvolle dag op de bank ploft en je bh uittrekt. Dit is het allermooiste moment van de hele dag. Hoe geweldig zou het zijn als je dit gevoel de hele dag door kunt ervaren? Ik zal je een geheim verklappen: dat kan. Hiervoor zijn bh’s zonder beugels uitgevonden.

De irritatie van een beugel bh

Bh’s kunnen heel erg irriteren en oncomfortabel aanvoelen, de oorzaak hiervan is meestal de beugel. De beugel kan in de huid of borst prikken. Het meest vervelende gevoel is als de beugel over de huid schuift. Dit laat een irriterend gevoel achter met uitslag en rode plekken. Dit gevoel is heel vervelend en kan je dag heel moeizaam maken. Niemand vindt het fijn om lang rond te lopen met een onaangenaam gevoel, vooral als je er niks aan kunt doen. Je kan de bh tenslotte niet zomaar uittrekken.

Waarom een bh zonder beugel?

Als je een bh zonder beugel draagt heb je geen last van deze irritatiepunten. Een bh zonder beugel zit namelijk goddelijk dankzij het gebrek aan een beugel. Deze bh kan je de hele dag zorgeloos dragen, je voelt nauwelijks dat je er een aanhebt! Een perfecte oplossing voor vrouwen die last hebben van irritatie klachten door hun bh.

Genoeg stevigheid

Een bh zonder beugel is perfect als je opzoek bent naar een bh die lekker zit en toch genoeg stevigheid biedt. Veel mensen denken dat een bh zonder beugel niet stevig genoeg zit en dat deze niet beschermt tegen schokken en stoten. Bh’s zonder beugels zijn gemaakt van een heel stevig materiaal waardoor de bh net zo goed ondersteunt als een bh met beugel. De ondersteuning van de bh zonder beugel komt vooral vanaf de onder band, een goed alternatief voor de beugel.

Romantisch of casual?

Een bh zonder beugel kan er net zo mooi uitzien als een bh met beugel. Het hangt er heel erg vanaf waar je van houdt. Als je van een klassieke look houdt, is een gladde bh zonder beugel in het wit of zwart perfect voor je. Deze bh’s zijn onzichtbaar onder een t-shirt en zitten heerlijk. Mijn persoonlijke favoriet zijn de kanten bh’s zonder beugel in een mooie kleur. Vooral warme tinten zoals lila, rood, roze en oranje vind ik prachtig.

Grote maten bh zonder beugel

Een bh zonder beugel alleen voor kleine cupmaten? Nee hoor, ook voor de dames met een grote cupmaat zijn er veel fijne bh’s zonder beugel te vinden. Vrouwen met een grotere cupmaat hebben zwaardere borsten en hebben hierdoor ook meer ondersteuning nodig. De stevige onder band van de bh fungeert als een goede vervanging van de beugel. Er zijn ook minimizer bh’s zonder beugels, die ervoor zorgen dat de borsten kleiner lijken. Een bh zonder beugel is perfect voor vrouwen die hun borsten te groot vinden, maar dit niet operatief willen laten verhelpen.

Wacht niet te lang met de aanschaf van je bh zonder beugel, ik garandeer je dat je daarna niet meer terug wilt!

Mobiele versie afsluiten